Journal of Superhard Materials

Bibliographic Details
Format: eJournal
Language:English
Published: New York, NY : Allerton Press 2007-2019
ISSN:1934-9408
1063-4576
Numbering:Nachgewiesen 29.2007 -
Physical Description:Online-Ressource
Related Items:716 Related Items
QR Code: Show QR Code
LEADER 00829nms a2200301 c 4500
001 SPR006047041
003 DE-601
005 20191113205106.0
007 cr uuu---uuuuu
008 150308m20072019xxu u p 0 u0eng d
016 7 |a 2316057-3  |2 DE-600 
022 |a 1934-9408 
024 8 |a 11961 
029 a d |a 1063-4576 
035 |a 11961 
040 |b ger  |c GBVCP 
041 0 |a eng 
044 |c XD-US 
210 0 |a J. Superhard Mater. 
245 0 0 |a Journal of Superhard Materials  |h Elektronische Ressource 
246 3 |a SHM 
264 3 1 |a New York, NY  |b Allerton Press  |c 2007-2019 
300 |a Online-Ressource 
362 0 |a Nachgewiesen 29.2007 - 
856 4 1 |u https://link.springer.com/journal/11961  |3 Volltext 
856 4 1 |u http://www.bibliothek.uni-regensburg.de/ezeit/?2316057  |3 Volltext 
912 |a GBV_SPRINGER 
951 |a JT