Die Aufklärung

Bibliographic Details
Published in:Historia mundi, 9(1960), Seite 11-35
Main Author: Valjavec, Fritz
Format: Article
Published: 1960
QR Code: Show QR Code
LEADER 01997caa a22007932 4500
001 491889585
003 DE-627
005 20170913210709.0
007 tu
008 050708s1960 xx ||||| 00| ||und c
035 |a (DE-627)491889585 
035 |a (DE-599)GBV491889585 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
100 1 |a Valjavec, Fritz 
245 1 4 |a Die Aufklärung  |c Fritz Valjavec 
264 1 |c 1960 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
773 0 8 |i In  |t Historia mundi  |d Bern : Francke, 1952  |g 9(1960), Seite 11-35  |w (DE-627)03018522X 
912 |a GBV_ILN_26 
912 |a SYSFLAG_1 
912 |a GBV_KXP 
912 |a GBV_ILN_11 
912 |a GBV_ILN_15 
912 |a GBV_ILN_20 
912 |a GBV_ILN_21 
912 |a GBV_ILN_22 
912 |a GBV_ILN_24 
912 |a GBV_ILN_31 
912 |a GBV_ILN_39 
912 |a GBV_ILN_40 
912 |a GBV_ILN_50 
912 |a GBV_ILN_60 
912 |a GBV_ILN_62 
912 |a GBV_ILN_63 
912 |a GBV_ILN_65 
912 |a GBV_ILN_69 
912 |a GBV_ILN_70 
912 |a GBV_ILN_72 
912 |a GBV_ILN_90 
912 |a GBV_ILN_100 
912 |a GBV_ILN_110 
912 |a GBV_ILN_121 
912 |a GBV_ILN_130 
912 |a GBV_ILN_131 
912 |a GBV_ILN_135 
912 |a GBV_ILN_147 
912 |a GBV_ILN_176 
912 |a GBV_ILN_179 
912 |a GBV_ILN_181 
912 |a GBV_ILN_183 
912 |a GBV_ILN_191 
912 |a GBV_ILN_203 
912 |a GBV_ILN_206 
912 |a GBV_ILN_217 
912 |a GBV_ILN_227 
912 |a GBV_ILN_286 
912 |a GBV_ILN_294 
912 |a GBV_ILN_350 
912 |a GBV_ILN_491 
912 |a GBV_ILN_697 
912 |a GBV_ILN_721 
935 |i ZBWRetro 
936 u w |d 9  |j 1960  |h 11-35 
951 |a AR 
952 |d 9  |j 1960  |h 11-35 
980 |2 26  |1 01  |b 727839640  |l bbi17  |x 0206  |y r1k  |z 08-07-05 
982 |2 26  |1 00  |8 90  |a Aufklärung