Kamikazes : Mission sans retour

Bibliographic Details
Published in:Réalités, (2003), 909, Seite 26
Main Author: Borsali, Noura
Format: Article
Language:French
Published: 2003
Physical Description:Ill.
Subjects:
QR Code: Show QR Code
LEADER 01522cab a22004572 4500
001 1642684198
003 DE-627
005 20161222230028.0
007 tu
008 130708s2003 xx ||||| 00| ||fre c
035 |a (DE-627)1642684198 
035 |a (DE-576)387771859 
035 |a (DE-599)BSZ387771859 
035 |a (DE-615)00523933 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a fre 
084 |a SF06.02  |2 FIV 
084 |a RQ  |2 FIV 
084 |a RG00.12  |2 FIV 
100 1 |a Borsali, Noura 
245 1 0 |a Kamikazes  |b Mission sans retour 
264 1 |c 2003 
300 |e Ill. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
650 4 |a Islamische Länder/Islamische Welt  |x Global  |x Selbstmord  |x Attentat  |x Geschichte  |x Motivation  |x Ursache 
773 0 8 |i In  |t Réalités  |d Tunis, 1991  |g (2003), 909, Seite 26  |w (DE-627)169211061  |w (DE-600)913466-9  |w (DE-576)265980062 
912 |a GBV_ILN_2470 
912 |a SYSFLAG_1 
912 |a GBV_KXP 
912 |a GBV_ILN_14 
936 u w |j 2003  |e 909  |h 26 
951 |a AR 
952 |j 2003  |e 909  |h 26 
980 |2 2470  |1 01  |b 330700199X  |e p  |x 21737  |y l01  |z 29-11-11 
982 |2 2470  |1 01  |8 00  |a Islamische Länder/Islamische Welt; Global; Selbstmord; Attentat; Geschichte; Motivation; Ursache 
983 |2 2470  |1 01  |8 00  |a SF06.02 Terrorismus 
983 |2 2470  |1 01  |8 01  |a RQ Weltweit 
983 |2 2470  |1 01  |8 02  |a RG00.12 Islamische Welt