Physics of semiconductor devices

Bibliographic Details
Main Author: Rudan, Massimo (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Cham : Springer [2018]
Edition:Second edition
ISBN:3319631535
9783319631530
9783319631547
3319631543
Physical Description:xlvii, 917 Seiten Illustrationen, Diagramme
Further Information:01 Inhaltstext
Inhaltsverzeichnis
Verlags-Info & Leseprobe
QR Code: Show QR Code
LEADER 02201cam a2200553 4500
001 1001397908
003 DE-627
005 20190501014029.0
007 tu
008 171024s2018 xx ||||| 00| ||eng c
020 |a 3319631535  |c : Hardcover : EUR 117,69 (DE), circa EUR 109.99 (AT), circa CHF 110.00  |9 3-319-63153-5 
020 |a 9783319631530  |c : Hardcover : EUR 117,69 (DE), circa EUR 109.99 (AT), circa CHF 110.00  |9 978-3-319-63153-0 
035 |a (DE-627)1001397908 
035 |a (DE-599)DNB1135289123 
035 |a (OCoLC)1012104261 
035 |a (DE-605)HT019479932 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rda 
041 |a eng 
044 |c XA-CH 
084 |a 33.72  |2 bkl 
084 |a 53.51  |2 bkl 
100 1 |a Rudan, Massimo  |e verfasserin  |4 aut 
245 1 0 |a Physics of semiconductor devices  |c Massimo Rudan 
250 |a Second edition 
264 1 |a Cham  |b Springer  |c [2018] 
264 4 |c © 2018 
300 |a xlvii, 917 Seiten  |b Illustrationen, Diagramme 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
689 0 0 |D s  |0 (DE-588)4113826-0  |0 (DE-627)105826618  |0 (DE-576)209479655  |a Halbleiterbauelement  |2 gnd 
689 0 |5 (DE-627) 
776 1 |z 9783319631547  |9 978-3-319-63154-7 
856 4 2 |u http://deposit.d-nb.de/cgi-bin/dokserv?id=69bee79f7eeb4db6954a0a93c4f01c9f&prov=M&dok_var=1&dok_ext=htm  |n X:MVB  |q text/html  |3 01 Inhaltstext 
856 4 2 |u http://www.gbv.de/dms/tib-ub-hannover/1001397908.pdf  |m DE-601  |n DE-89  |q application/pdf  |v 2018-06-20  |y Inhaltsverzeichnis  |3 Inhaltsverzeichnis 
856 4 2 |u http://www.springer.com/de/book/9783319631530  |y Verlags-Info & Leseprobe 
912 |a GBV_ILN_32 
912 |a SYSFLAG_1 
912 |a GBV_KXP 
912 |a GBV_ILN_70 
936 b k |a 33.72  |j Halbleiterphysik  |0 (DE-627)10641917X 
936 b k |a 53.51  |j Bauelemente der Elektronik  |0 (DE-627)10641867X 
951 |a BO 
980 |2 32  |1 02  |b 1823578179  |f 69  |d ELT ZN 4800 R913(2)  |e u  |x 3400  |y k  |z 08-01-19 
980 |2 70  |1 01  |b 1724108530  |d T 18 B 1413  |e u  |x 0089  |y z  |z 04-06-18 
983 |2 32  |1 00  |8 00  |a ZN 4800 
984 |2 32  |1 02  |a ILM1$005523001 
984 |2 70  |1 01  |a 89$140599495 
985 |2 32  |1 02  |a 18 A 4711